by • 24 september, 2015 18:30 • Nyheter, RecensionerInga kommentarer1393

TimeStand – elegant Apple Watch-stativ för dig som gillar aluminum

Från svenska Lifestylestore.se har vi fått testa ett Apple Watch-stativ från JustMobile som i all sin enkelhet och simpla design matchar Apples aluminum-produkter som handen i handsken. TimeStand är utfräst från ett stycke aluminium och bortsett från en gummisula undertill är det inga andra material som designen skyltar med.

Ett precist hål finns ovantill där du stoppar in din befintliga Apple Watch-laddare, och från den leder en utskuren skåra ned längs sidan och undertill där du pressar in sladden för att få det så minimalistiskt som möjligt.

Den kurviga halvcirkel-öppningen mitt på TimeStand ger inte bara stativet en distinkt design utan gör det också enklare lägga klockan på laddning genom att du får en öppning att föra in armbandet genom.

timestand-5_big

I all sin enkelhet är TimeStand perfekt som Apple Watch-stativ på skrivbordet, nattduksbordet eller på något annan yta du önskar ladda din klocka på nätterna. Laddaren sitter på plats, likaså sladden i skåran, och tack vare den rediga vikten rubbas inte stativet när du lyfter av klockan på morgonen.

Prismässigt känns TimeStand varken speciellt dyr eller billig då det ändå är ett aluminium-tillbehör man köper. Vad som skulle öka prisvärdheten markant vore om en laddare ingick i priset.

timestand-4_big

Något att vara uppmärksam på är att TimeStand lanserades innan Apples watchOS 2 presenterades, och är därmed inte anpassad för det nya ”Night Mode”; ett nattläge som automatiskt aktiveras när Apple Watch är i liggande lägga och ansluten till laddaren.

[one_half] Plus:

  • Snygg minimalistisk design
  • Viktas och stabil
  • Aluminium!

[/one_half][one_half_last]Minus:

  • Laddare ingår ej
  • Night Mode fungerar ej (liggande läge)

[/one_half_last]

[line]

Fakta: