Övrigt

Trådlös högtalare från JBL laddar din iPhone & iPad

jbl_charge

JBL har presenterat en trådlös högtalare med inbyggt laddningsbart batteri vid namn JBL CHARGE. Batteriet som är av typen Li-ion på 6000mAh ger 12 timmars musikuppspelning från den 5 cm breda och 15 cm långa stereohögtalaren.

Men det är inte den långa batteritiden som är det speciella med högtalaren utan att den har en USB-kontakt där du kan ansluta laddkabeln till din iPhone eller iPad så att samtidigt som du lyssnar på musik på exempelvis stranden också kan ladda din enhet.

”JBL Charge är en robust högtalare som kan tas med var du än ska och som levererar ett ljud i högsta kvalité, med ett batteri som räcker länge, säger Sachin Lawande, chef för HARMAN Lifestyle och Infotainment. Det är en avancerad högtalare med två högpresterande högtalarelement och en inbyggd basreflexport som är unik på marknaden. Med JBL Charge får musikälskare en ljudupplevelse som de inte kan få med någon annan produkt i denna prisklass.”

Förutom Bluetooth kan du också ansluta högtalaren med en 3,5 millimeters kontakt så du kan använda den till enheter som saknar den trådlösa anslutningen som exempelvis en iPod. JBL Charge finns i färgerna grå, blå och grön och priset är 1495 kr inkl frakt från JBL.com.

KÄLLA: PRESSRELEASE
Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!