Skrivet den 11 februari 2019 kl 09:30 av Nyheter3 kommentarer310

Trailer visar upp Will Smith som ande i kommande Aladdin-film
Äntligen?

Disneys Aladdin kommer som spelfilm och sedan tidigare vet vi att Will Smith komme spela ande. I denna trailer får vi för första gången se hans blåa ansikte (och ryggtavla)!

Aladdin har biopremiär den 24 maj. Om ni vill ha lite mindre barnförbjudet den månaden kan vi rekommendera ännu en Godzilla-film – Godzilla: King of the Monsters som har premiär den 31 maj.

Bonusklipp nedan.

3 kommmentarer på Trailer visar upp Will Smith som ande i kommande Aladdin-film

 1. rewdboy skriver:

  Det är artiklar av den här typen som jag tycker ni bör skippa här på teknikveckan av två skäl:

  – distansera er från Feber och skaffa er egna publik.
  – renodla er inriktning och aligna er mer med ert namn. Det här känns inte som teknik för mig.

  Som jag sagt förut, den här sajten börjar arta sig riktigt bra, men det känns fortfarande ofta som att ni är en spinoff av Feber. Det är så otroligt ofta ni publicerar exakt samma grejer som Feber. Och när artiklarna egentligen inte är teknikrelaterade (som i det här fallet) så blir det ännu tydligare.

 2. rewdboy skriver:

  Som sagt, skit i såna här artiklar. Den ligger så långt under annat material ni postar. Tex artiklarna om hörlurarna och Tesla nedan är ju hur bra som helst! Och poddarna!

 3. Esse skriver:

  Hej! Dels försöker vi blanda material så det är något som passar alla och dels är det en fråga om resurser. Men vi har dragit igång Patreon https://www.patreon.com/teknikveckan nu så hjälp gärna till där så vi kan göra mer egen material!

  Men bara för dig så satte jag ihop den här lite snabbt här nu: https://teknikveckan.com/recensioner/hands-on-tesla-model-3-pa-svensk-mark/ :)