Skrivet den 18 oktober 2013 kl 09:00 av Nyheter3 kommentarer469

Tweetbot för iOS 7 väntar nu på Apples godkännande

Om du som undertecknad sedan Apples lansering av iOS 7 ivrigt väntat på att utvecklarna bakom den populära twitterklienten Tweetbot ska släppa en anpassad version kan du nu glädjas av beskedet att appen är färdig och inskickad till Apples portvakter.

Det är inte skrivet i sten att den nya versionen kommer att släppas som en helt ny app, men allt annat vore anmärkningsvärt. I ett blogginlägg förklarar Tapbots att de har fått göra om hela appen från grunden, och vi kommer förmodligen mötas av mer än bara ett nytt utseende.

We were aiming for the iOS7 launch date, but unfortunately we didn’t make it. We’ve been working night and day for the last 4 months to re-design and develop an app that took over a year to build. The good news is that we are extremely happy with the results and can’t wait to share it with everyone.

Vi återkommer så snart nya Tweetbot finns tillgänglig i App Store.

3 kommmentarer på Tweetbot för iOS 7 väntar nu på Apples godkännande

  1. frippz skriver:

    Underbart! Jag har kört med Twitterrific under tiden sedan iOS 7 kom ut och det är inte riktigt samma sak. Jag gillar mycket bättre hur Tweetbot fungerar.

  2. Varför har du inte kört med Tweetbot då? :)

  3. frippz skriver:

    Dels för att Twitterrific passade in mer i iOS 7, vilket många säkert tycker är fånigt. :) Men även för att jag såg det som ett bra tillfälle att kolla på alternativen. :)

    Nu vet jag att Tweetbot är den rätta för mig. :)