Övrigt

TweetMag gör Twitter till ett magasin att läsa

ipad_tweetmag_1

Appen TweetMag har varit ute några veckor och jag har nästan dagligen använt appen sedan dag ett. Det TweetMag gör är att visa ditt twitterflöde som om det vore en tidning eller kanske som namnet antyder, ett magasin.

Dels visar den artiklarna dina vänner på Twitter länkar till men du kan också göra sökningar i form av vad du vill eller exempelvis en viss hashtag. TweetMag hämtar då hem förhansvisningar av artiklarna och visar dem på ett snyggt och överskådligt sätt. På dessa vis hittar man snabbt mer och aktuell information om det du för stunden vill läsa om.

ipad_tweetmag_2

Om inte detta räcker så finns också toppnyheter samt kategorier att välja bland. I just kategorierna finns enskilda nyhetskällor utvalda men också twitterlistor med användare som twittrar om just dessa ämnen. Om du känner för att avnjuta information från twitter bakåtlutad i soffan eller fåtöljen är TweetMag ett perfekt val.

Som liknande app finns också Flipboard som kan en del annat men just sökfunktionerna, toppnyheterna och kategorierna gör att för just Twitter så vinner TweetMag. Flipboard var med på vår lista 19 appar du vill ha i din iPad, men jag skulle säga att den listan nu består av 20 appar.

  • Explore your own TweetMag based on the people you follow
  • Search hashtags and lists to explore content outside of your network
  • Browse curated TweetMags and trending terms
  • Full articles stream into the application and can be tweeted, emailed or added to Instapaper
  • Play video seamlessly from feeds
  • Related tweets can be viewed and interacted with in context of articles
  • Add any TweetMag to a rack that’s accessible with one simple swipe

TweetMag kostar 38 kronor i App Store.

TweetMag - Teehan+Lax

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!