Övrigt

Twelve South lanserar Compass 2 för iPad

Tillbehörstillverkaren Twelve South har släppt ett nytt ställ för iPad vid namn Compass 2. Som namnet antyder så bygger det vidare på stället Compass som kom för några år sedan.

Compass 2 är ihopvikbart för mobil användning eller för att förvaras exempelvis i en kökslåda. Förutom det uppfällda läget som håller din iPad stående eller liggande så finns ett extra liten ben som kan fällas ut så Compass 2 fungerar som stöd när du skriver.

compass2_2compass2_3

Stället ser betydligt stabilare ut än om man skulle använda Smart Cover och gör också att din iPad kommer upp från underlaget. Inte så dumt om den används vid matlagning i köket som du kan se i videon nedan. Andra användningsområden är när du använder ett externt tangentbord, tittar på film eller för Facetime-samtal.

http://www.youtube.com/watch?v=nt3HZ3Xgqow

Compass 2 är tillverkat i stål med gummifötter och mäter ihopvikt 180x30x13 mm och väger 232 gram. Färgerna är svart, rött eller silver och priset är $40 men då får du också med ett tygpåse för skydd vid resor.

[source: http://e2.ma/message/hvthd/p5qghe “Pressrelease”]

[related]Mer från Twelve South[/related]
[display-posts tag=”twelve-south” exclude=”88040″ offset=”1″ image_size=”thumbnail” order_by=”date” order=”DESC” posts_per_page=”5″]

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!