Skrivet den 29 oktober 2013 kl 22:30 av Nyheter2 kommentarer471

Twitter blev idag mer likt Facebook och Instagram

Twitter uppdaterade idag sina appar för iPhone och Android samt sin webbtjänst med att bland annat förhandsvisa bilder och videos direkt på tidslinjen. Som tur är spelas inte videos upp automatiskt så lika överraskande som i Instagram blev det inte, och det går även att stänga av förhandsvisningarna.

På gott och ont så är nu tidslinjen i Twitter mer likt både Facebook och Instagram men det var förstås länge sedan tjänsten endast bestod i korta textinlägg på 140 tecken. Andra nyheter var att du direkt från tidslinjen också kan svara, retweeta med mera.

Var en del av ögonblicket.

  • Tweets med foton, videoklipp från Vine och annat innehåll förhandsvisas nu på din tidslinje. Klicka på ett foto eller video för att öppna det. Tweeta ett foto utan någon beskrivning och låt fotot säga allt.

Att delta i konversationen blev just enklare.

  • Du kan svara, retweeta, favoritmarkera eller följa någon direkt från en tweet i din tidslinje.

Twitter hittar du på twitter.com samt i App Store och Google Play.

2 kommmentarer på Twitter blev idag mer likt Facebook och Instagram

  1. Malte Lewan skriver:

    Gränsen är ju fortfarande 140 tecken (och därför jag inte använder Twitter). Men borde man inte kunna fortsätta skriva mer tecken med hjälp av något smart program som gör om text till text i bild? Jag googlade på det, men hittade inget.

  2. Andreas Westling skriver:

    Lite väl plottrigt kanske med alla RT- och Fav-ikoner i flödet, men fortfarande tillräckligt ’rent’ för att det inte ska vara alltför irriterande.