Övrigt

Ultimate Ears visar upp BOOM 3 och MEGABOOM 3

Ultimate Ears har visat upp sina uppdaterade bärbara högtalare BOOM 3 och MEGABOOM 3 och dom bjuder på en hel del trevliga förbättringar.

Precis som tidigare modeller tål BOOM 3 och MEGABOOM 3 en hel del stryk och kan utan problem tas med i poolen eller på stranden. Högtalarna har IP67-klassificering och flyter i vatten. Ultimate Ears har jobbat med materialet på utsidan av högtalarna och använder samma material som man har i brandutrustning och motorcykelkläder.

På toppen av högtalarna hittar vi en ny knapp som kallas Magic Button vilket ger enklare tillgång till musikkontroller. Skillnaden mellan BOOM 3 och MEGABOOM 3 är att den sistnämnda är både större och klarar att spela högre volym och ska även leverera en tyngre bas än BOOM 3. Batteritiden på den lilla ligger på 15 timmar och den stora ger 20 timmars speltid.

En annan nyhet som kommer göra Apple Music-användare glada är att i sin app har man nu adderat stöd för spellistor och man kan importera upp till fyra spellistor från Apple Music. Man kan importera egna spellistor eller spellistor som Apple själv har skapat åt dig.

Högtalarna kommer gå att köpa i september och lanseras i USA, Europa samt Asien och prislappen för BOOM 3 ligger på 149,99 dollar och MEGABOOM 3 är din för 199,99 dollar. Apple kommer att sälja två exklusiva versioner av högtalarna i sina butiker som är i olika nyanser av blått.

Via MacRumors

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!