by • 30 september, 2010 • NyheterComments (2)573

Undvik bilköer i STHLM med din iPhone

trafik_sthlm

Kör du bil i Stockholm och vill undvika köerna så finns det en app för dig. Med Trafik STHLM får du tillgång till samtliga trafikkameror i Stockholm och kan se vart köerna finns. Lägg till dina ”favorit”-kameror i en lista för snabb åtskomst och förhoppningsvis tjänar du snabbt in de sju kronorna appen kostar just nu i introduktionspris.

    Har du någon gång hamnat i bilkö och önskat att du kunnat veta trafikläget innan, så att du kunde undvikit att hamna där? Nu kan du det!

    Med Trafik STHLMs iPhone-app kan du snabbt få en överblick över det aktuella trafikläget. Det har aldrig varit lättare att se hur trafiken ser ut på just den sträcka som är relevant för dig. Låt bilköer bli något som hör till det förflutna!

    Funktioner inkluderar möjligheten att se samtliga trafikkameror i Stockholm, sorterade alfabetiskt eller efter väg, för att du enkelt ska hitta de kameror du är intresserad av. Som användare av denna applikation kommer du troligtvis att använda funktionen ”Mina kameror”, där du kan lägga till (och ta bort) dina favoriter, och på så sätt snabbt se det aktuella trafikläget på just din sträcka.

Versioner för Göteborg och Skåne är på gång också. Kommer det ingen för Värmland? Nej just det, vi har ju inga köer här…

Trafik