by • 28 januari, 2015 20:22 • Nyheter2 kommentarer799

Universal Pictures presenterar rollistan för Steve Jobs-filmen

Universal Pictures, som tog över rättigheterna från Sony, har nu påbörjat inspelningen av Steve Jobs-filmen och presenterar samtidigt rollistan.

Många är skådespelarna som varit på tänka för roller i filmen och vi har sett exempelvis sett Natialie Portman, Christian Bale och Leonardo DiCaprio dyka upp i rykten för att sedan försvinna men nu är det alltså klart vilka som innehar huvudrollerna.

Michael Fassbender (Steve Jobs), Kate Winslet (Joanna Hoffman), Seth Rogen (Steve Wozniak), Katherine Waterston (Chrisann Brennan), Jeff Daniels (John Sculley), Michael Stuhlbarg (Andy Hertzfeld), Perla Haney-Jardine (Lisa Jobs)

Manus är skrivet av Aaron Sorkin och regisseras av Danny Boyle. Mer om vilka som ingår i produktionen och andra roller hittar du på IMDb.

[via: http://appleinsider.com/articles/15/01/27/universal-pictures-announces-cast-of-upcoming-steve-jobs-movie-start-to-principal-filming ”Apple Insider”]

[related]Mer om filmer[/related][display-posts tag=”jobs” image_size=”thumbnail” order_by=”date” order=”DESC” posts_per_page=”20″]