Skrivet den 13 september 2018 kl 10:22 av NyheterKommentarer inaktiverade för Vad hände egentligen med AirPower?891

Vad hände egentligen med AirPower?
Och iPhone SE är död

Det började lovande i Apples introfilm när man följer en stressad kvinna med AirPods i öronen och en portfölj i handen. Hon stannar upp och frågar Siri hur hon snabbast kommer till Steve Jobs Theater genom att säga ”Hey Siri”.

I detta ögonblick trodde nog dom flesta att Apple skulle visa upp nya AirPods med stöd för just Hey Siri och även då släppa det nya fodralet med stöd för Qi-laddning. Men något sådant visades aldrig på eventet och även AirPower lös med sin frånvaro.

Något annat intressant är att all information om AirPower är borttaget från Apples hemsida och man kan ju fråga sig vad som händer i Cupertino. Det har nu gått över ett år sedan dom visade upp AirPower och flera källor har under årets gång sagt att Apple har haft problem med konstruktionen och primärt att laddaren blir för varm. Om AirPower har fått gå i graven eller inte vet vi inte men det ser inte ljust ut för dess öde.

Något annat som har fått gå i graven är iPhone SE som har plockats bort från hemsidan och går inte längre att köpa. Många hoppades på en uppdatering av iPhone SE och dess lätta formfaktor med en skärm på 4 tum. Men Apple verkar inte se det på samma sätt och mycket pekar på att iPhone Xr blir uppföljaren till SE framöver.

iPhone SE

iPhone Xr kommer i sex olika färger

 

 

Comments are closed.