by • 6 april, 2010 01:32 • Nyheter11 kommentarer318

Välkommen till Allt om Mac

AOM Loggo

Hej och hjärtligt välkommen till Allt om Mac!

Allt om Mac är nästa version av iLove.nu och vårt mål har varit att utveckla bloggen till ett fullfjädrat community. Detta sammanfaller med en tid där Apple ökar sina marknadsandelar i snabb takt både bland ”det nya” som iPhone och iPad men också bland det tradionella, Macarna. Inom de närmaste åren kommer Apple växa så det knakar och då skall det finnas ett svenskt Mac-community som kombinerar vänligt bemötande med hög kunskap och det är just det vi skapat med Allt om Mac.

Än så länge testkör vi sajten och har officiell Beta-status med i vår logo. Det kommer med största sannolikhet att dyka upp lustigheter både här och där, rapporterar dem gärna i forumet.

Allt om Mac bygger i dagsläget på WordPress MU med tilläggen Buddypress och bbPress. Inom kort kommer du att kunna logga in med ditt Facebook-konto samt Openid.

Vi som ligger bakom är redaktör Peter Esse, formgivare Linus Christiansson och programmerare samt allmänt geni Christoffer Persson. Tveka inte att höra av dig för frågor samt glada tillrop, direkt till någon av oss, som kommentar eller i forumet.