by • 10 augusti, 2010 01:19 • Nyheter4 kommentarer277

Vi har plåstrat om iPhone 4

Efter en lång väntan så har äntligen vårt Antenn-aid paket anlänt och vi kan plåstra om vår stackars iPhone 4 på sitt antennsår.

Nej skämt och sido, vi här på Allt om Mac har till skillnad från många andra medier visat en mer nyanserad bild av problematiken med antennen för iPhone 4.

Efter en tids användande av iPhone 4 kan man faktiskt konstatera att signalen sjunker när man greppar telefonen på ett visst sätt. Detta kan dock endast bli ett faktiskt problem om man befinner sig i ett område med extremt dålig täckning. Efter flera veckors användande av iPhone 4 har jag inte tappat ett endaste samtal så man kan nog konstatera att det är ett väldigt litet problem.

Antenn-aid består av 6 stycken klisterlappar i olika färger som skall efterlikna ett plåster man kan klistra fast över antennen på iPhone 4. Tanken att plåstra om sin iPhone är att man undviker direktkontakt mellan handen och antennen för att på så vis undvika att man tappar signal.

P8097914 P8097928

Eftersom detta egentligen är ett ironiskt inlägg i debatten snarare än en lösning på ett eventuellt problem skall man ta effekten av plåstret med en rejäl nypa salt. Tester vi utfört har inte resulterat i någon märkbar förbättring då signalen fortfarande faller om greppar om sin mobil med det beryktade dödsgreppet.

P8097924 P8097923

Förutom att man decimerar hela antennproblematiken till ett skämt genom att använda Antenn-aid så kan man inte sticka under stolen med att dessa plåster faktiskt har en charm och är tämligen snygga.

Är man är sugen på att plåstra om sin iPhone går Antenn-aid går att köpa från Etsy till en kostnad av 4.99$.