Skrivet den 29 juni 2018 kl 11:55 av NyheterKommentera229

Vill du vara en del av Teknikveckan?

Teknikveckan växer stadigt både här på webben, på YouTube, som Podcast, på Facebook och Instagram. Men ju fler ju bättre. Innan du fortsätter läsa och ser din framtid som glassande tech-skribent så vill vi förklara lite hur vi fungerar.

Lättaste sättet att se oss på är som ett studentkollektiv – det är snabbt, det är ungdomligt men ibland rätt stökigt och det finns inga som helst pengar inblandade. Men så fruktansvärt roligt vi har det!

Vi söker nu digitala roomies som kan skriva för sajten men också annat.

Krav på dig

Kravet för alla som är med är minst tre inlägg här på Teknikveckan.com om dagen. Kanske en till morgonkaffet, en på lunchen och sedan något roligt som hänt på kvällen eftermiddagen. Det är det som gäller för att vara en del av gemenskapen – en gemenskap som har som enda mål att vara störst och först med allt som rör teknikinriktad nyhetsförmedling här i landet.

Du behöver inte ha särskilt mycket erfarenhet av tidigare redaktionellt arbete men vi undviker särskrivningar och allt för mycket talspråk. Vi hjälper alla till att korrekturläsa varandras inlägg.

And then…

Då vi har det lite skralt med personer som har möjlighet att koda på sajten så är den magiska kombinationen att du även har den möjligheten. Det rör sig inte om att utveckla ett helt community utan att fixa till en och annan pixel som ligger fel här och där. Någon reklambanner som lägger sig över annat och ett och annat automatiskt flöde som underlättar vardagen.

Men du kanske i ställe vill hålla med video? Strålande – då gör vi YouTube-tillsammans! Eller en fena på att Instagramma intressanta teknikrelaterade spörsmål. Då får du login dit!

Är det så att du inte har några som helst skills när det kommer till något  av detta så välkomnar vi dig ändå så länge du kan skriva och tycker det är roligt. Men även de dagar som är lite gråa och trista.

Vi hänger allihopa på en gemensam Slack-kanal och följer varandras liv i vått och torrt.

Teknikveckans olika kanaler består just nu av:

Hör av dig till Peter Esse via mail eller Facebook med en eller flera testartiklar.