Övrigt

WWDC ’18 – Alla nyheterna i Watch OS 5.0

Nyheterna i år i nya watchOS 5 är följande:

Man kommer kunna tävla med sina vänner under en vecka där man kan följa sin egna och sina vänners utveckling och se vem som leder i den valda tävlingen.

Apple presenterade även en ny träningsfunktion för Yoga, vandring och klockan kommer framöver känna av när du börjar träna och har glömt och aktivera det i klockan.

Apple har även lanserat en ny funktion kallad Walkie-Talkie där man kan prata med sina vänner och principen är precis som vanliga walkie-talkies och fungerar över Wifi och 4G. Man har även förbättrar Siri watch face, så man kan se sportresultat och mycket annat. Och man kommer även ha Siri Shortcuts där man snabbt kan aktivera saker man ofta gör som träningsprogram, släcka lampor i hemmet och mycket mer, stöd för tredjepartsappar kommer även.

Man behöver inte längre använda frasen -Hey Siri, utan det räcker att höja upp armen och säga vad man vill så vaknar Siri. Apple Watch är även bättre på webbaserat innehåll i länkar och kan visa webbaserat innehåll från sms och annat. Apples egna Podcast-app lanseras även till klockan, och man lanserar ett nytt Pride-band och en watch face på samma tema.

Texten uppdateras löpande….

 

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!