Apple

Zagg lanserar nya iPadfodral och mindre tangentbord

Och ett av tangentborden är vikbart

ZAGG visade idag upp en hel del nya tillbehör till iPad, andra surfplattor och mobiltelefoner som ska underlätta för dem som vill jobba på sina enheter.

Först ut är Tri Fold Keybord som är ett tangentbord som går att vika ihop så den får plats i fickan och tangentbordet har även en pekplatta. Tangentbordet kopplas ihop med valfri enhet via Bluetooth och priset ligger på 899 kronor.

Zagg lanserar även ett mindre trådbundet tangentbord som finns som både USB-A och USB-C och tangenterna har samma storlek som på en bärbar dator, tangentbordet har även bakgrundsbelysta knappar och priset ligger på 499 kronor.

Sist ut har vi ZAGG Rugged Messenger Case+ VisionGuard som är ett stöttåligt fodral till iPad 9,7″ som ska klara fall på upp till två meter. Skärmskyddet som inkluderas ska inte bara skydda mot repor utan enligt ZAGG ska det även skydda ögonen mot skadligt blått ljus (HEV).

Skalet har även ett justerbart magnetiskt stativ som går att använda när man arbetar eller tittar på film och det finns även en förvaringsplats för Apple Pencil. Rugged Messenger Case+ VisionGuard kostar 699 kronor.

Källa Zagg

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!