Skrivet den 30 oktober 2019 kl 06:43 av Nyheter, Samsung5 kommentarer332

Nytt koncept på vikbar telefon från Samsung
Samsung viker sig inte

Samsung har tampats längre än vad de troligtvis önskat med att få ut sin Samsung Galaxt Fold, Fold drogs med barnsjukdomar som fick den att bokstavligen ramla sönder i händerna på testpersonerna. Men efter att Samsung gjort om konstruktionen på telefonen så är den nu ute. Det här verkar inte ha fått Samsung att tappa glöden för att fortsätta utveckla vikbara telefoner. Igår så lanserade de ett nytt koncept på hur fokus skulle ligga mer på att ha en yta för att betrakta och en yta för att arbeta på och i samband med det visades ett koncept på telefon som viks på mitten upp.

Om det här blir verklighet eller inte återstår att se men konceptet ser onekligen intressant ut i värld där notiser tar allt mer av vår uppmärksamhet.

Video via: 9to5mac

Kommentarer

 1. pao says:

  Kommer nog nya vikbara enheter nästa år från Samsung då de flaggat för en försäljning på 5 till 6 miljoner. Har inte sett en enda recension av Fold där de dömmer ut den utan tvärtom :slightly_smiling_face:
  Detta är framtiden och snart kommer enheter med vikbart Corning Glas

 2. lucasm says:

  Det verkar lovande att göra en vikbar telefon MINDRE vid ihopvikning snarare än större vid uppvikning. Båda har sina syften men kan tänka mig att den lille lille luren är välanpassad för en helt annan målgrupp :smiley:

 3. Henric says:

  STOR tvek på den… Dels att behöva vika upp och ihop. (Som dessa oerhört irriterande fold fodral) När resultatet är samma skrämyta iaf. Kanske om de får till den riktigt riktigt riktigt tunn.

  Tror mer på vikbar åt sidan, då man får större skärm. :thinking: Är verkligen allergisk mot saker ofta används och som då måste vikas fram och tillbaka. Datorn går ju bra den viks inte så ofta. Jobbar någon tim här och några timmar där, men konstant att vika fram och tillbaka, ush nä.

 4. pao says:

  Just nu är det ju lite lekstuga innan man vet vart det landar. Jag tror personligen att Fold 2 och en annan vikbar enhet som den de hintar om på SDC kommer nästa år. Men vi får väl se :slightly_smiling_face:

 5. carlsson says:

  Vikbart som i serien The Expanse – Ja.
  Vikbart som à là jorden 2019 – Nej.

Fortsätt snacket i Bubblan!