Skrivet den 5 maj 2019 kl 08:18 av Android, OnePlus10 kommentarer356

OnePlus 7 Pro fångad i benchmarkmätning
Kan bli den snabbaste Androidtelefonen på marknaden

Den 14 maj kommer det kinesiska OnePlus att visa upp sina nya telefoner OnePlus 7 och OnePlus 7 Pro och de ser ut att bli riktigt kraftfulla.

OnePlus 7 Pro har setts till på benchmarkingsidan GeekBench och det är minst sagt imponerande siffror. När det kommer till single-core så får telefonen 3 526 poäng och på multi-core 11 101 poäng vilket är bättre än vad Galaxy Note 9 och Galaxy S10 fick. Det går även att utläsa att telefonen är utrustad med 12 GB RAM och kör Snapdragon 855.

OnePlus 7 Pro börjar även närma sig iPhone XS Max som fick 4 797 poäng på single-core och 11 212 poäng på multi-core. Värt att poängtera är att dessa benchmarksiffror går att manipulera så det hela ska tas med en nypa salt.

 

 

Via TechRadar

Kommentarer

 1. Stefan_Sandstrom says:

  Tänk att allt nu hänger på om den har Qi laddning eller inte. Att laddning är en sådan avgörande faktor.

 2. Marcus_Attefors says:

  Har för mig att dom redan har sagt att den inte kommer få det, dock inte helt säker! Men ja jag håller med dig (om du inte är ironisk). Jag skulle aldrig kunna köpa en lur utan Qi idag.

 3. mrTravolta says:

  Är det verkligen det? Om batteriet är så kraftfullt att det “alltid” klarar en dags användning och man bara laddar på natten? Eller är det det djuriska med att fippla med sladdar om än bara en gång per dygn som är avtändande? :grinning:

 4. Stefan_Sandstrom says:

  Jag är väl ALDRIG ironisk???

  Men jag är seriös. Jag använder Qi så mycket så gå tillbaka till att avända (som djur) sladd finns inte.

 5. Mathias_Severyd says:

  På jobbet e de så skönt att bara ha luren på plattan, jag springer så mycket, så att slippa dra i och ur sladden e galet skönt…

 6. Mattias_Alnerby says:

  Med op:s snabbladdning be övs det verkligen inte.
  Med mina op mobiler har jag aldrig ens laddar på natten. Kör laddning när jag går upp på morgonen innan jobbet.

Fortsätt snacket i Bubblan!