Apple

Operatörer gör sig redo för eSIM

Om Apple bara vill

I mor­gon håller Apple sitt sista event för 2018. Ryk­te­na säger att det är nya iPad Pros och kanske någon mer dator som vi kom­mer få se lanseras. När det kom­mer till mjuk­vara så ryk­tas det om att iOS 12.1 kom­mer att släp­pa bara tim­mar­na efter even­tet. När Apple lanser­ade iPhone XS och iPhone XS Max så var det en stor sak att dessa två kom med dub­bla SIMko­rt var­av ett var ett eSIM.

Tyvärr så funger­ade inte eSIM direkt utan Apple har var­it tvungna att finsli­pa på funk­tion­er­na. Men nu verkar det som att det kan vara dags för att Apple att aktivera eSIM i iOS 12.

Enligt 9to5mac så har de hört från flera amerikan­s­ka oper­atör­er att de nu gör sig redo för iOS 12.1 som kom­mer att tillå­ta deras använ­dare att använ­da både det fysiska SIMko­rtet och eSIM. (föru­tom i folkre­pub­liken Kina som får dras med två fysisk SIMko­rt)

Hey Nilesh! Please be informed that Esim func­tion­al­i­ty for iPhone XS Max will be avail­able effec­tive 30-Oct when Apple releas­es iOS 12.1 Thank you, Anmol P

— Bhar­ti Air­tel India (@Airtel_Presence) Octo­ber 28, 2018

 

9to5mac

Kommentarer