Skrivet den 2 juni 2019 kl 09:51 av Podcast, Teknikveckan13 kommentarer293

Avsnitt 258: MusPad
Under ytan

Detta blir det sista avsnittet där vi lever i ovissheten om vad iOS 13 kommer att innehålla och förväntningarna är högre än någonsin. Det har även hänt något helt ofattbart – Thor hade rätt. Apple överraskade ordentligt och släppte en uppdaterad iPod Touch.

Peter har packat upp sin robotdammsugare från Xiaomi och har blivit precis lika förälskad som Thor och Marcus. Men är han lika förälskad i sin nya smarta tandborste och vattenkokare?

Älskar du det vi gör? Klicka dig gärna vidare och gå med i vår Patreon så vi kan fortsätta göra härliga produktioner framöver, för att ta dig till vår Patreon klicka här.

Du hittar podden på bland annat iTunes,  Acast och Spotify!

Följ oss också på:

Kommentarer

 1. SweSG says:

  Går det att ladda ned en fil på avsnittet?

 2. SweSG says:

  Nu hittade jag den:

  Jag kom in via forumet. Fanns inte där.

  Tackar!

 3. SweSG says:

  Något att tänka på när ni lägger in bild i metadatat är att den ska vara fyrkantig. T.ex 1500x1500. Ser så fel ut annars när man spelar filen :stuck_out_tongue:

 4. Hakan_Ander says:

  Av nyfikenhet undrar jag varför du vill ladda nere fil av podden. Varför inte köra en poddklient?:thinking:

 5. SweSG says:

  Jag lyssnar inte så. Jag lyssnar så lite på poddar så behöver ingen poddklient för det. Var lite nyfiken på podden bara. Lite för mycket snack om smarta prylar dock. Inte så inne på det. Annars är den säkert bra.

 6. Hakan_Ander says:

  Ni snackar mycket om iOS 13 och iPad på WWDC. Men jag tror att mycket tid kommer att gå åt att visa upp “Marzipan” och vad det innebär för macOS.

 7. Marcus_Attefors says:

  Japp så är det nog absolut, kommer nog vara en rätt lång genomgång av hur enkelt och nice det är att porta apparna till mac =)

 8. marten says:

  Jobbar som vanligt ser ja :joy::wink:

Fortsätt snacket i Bubblan!