Skrivet den 25 februari 2019 kl 04:59 av Podcast2 kommentarer450

Avsnitt 394: Apple kan gå och lägga sig, likaså Samsung.
“Som en kanin fångad i strålkastarljuset av 2000-talet”

I dagens avsnitt så pratar vi om väldigt nya produkter, så nya att de faktiskt inte ens existerar. Detta avsnitt dedikerar vi helt åt framtiden och Marcus, Thor och Peter tittar in i spåkulan och berättar om vad som komma skall.

Så är ni sugna på att veta allt om framtidens produkter så får ni inte missa detta avsnitt, och som ni alla vet har ju Thor och Peter aldrig fel, eller hur var det nu?

Älskar du det vi gör? Klicka dig gärna vidare och gå med i vår Patreon så vi kan fortsätta göra härliga produktioner framöver, för att ta dig till vår Patreon klicka här.

Du hittar podden på bland annat iTunes,  Acast och Spotify!

Följ oss också på:

 

2 kommmentarer på Avsnitt 394: Apple kan gå och lägga sig, likaså Samsung.

  1. steffo76 skriver:

    ang 1177.. Min fru är läkare. jag har ALDRIG fått ringa en sjukvårdsupplysning i mitt liv. När hon har varit borta och någon av barnen varit sjuka så har det varit: Blöder dem?, nä?, vatten och vila.

    Och när vi är på fruar och dialekter… tänk er sagd fru när hon blir arg och faller tillbaka på italienska….its a good moment.

  2. Anders Malmgren skriver:

    Jag förlorade oskulden med en Italienska på en språkresa i södra England. Väldigt snygg var hon, men helvete vilket hårigt underliv :D