Skrivet den 28 oktober 2018 kl 22:11 av Podcast2 kommentarer666

Inför Apples 30 oktober-event
Apple, Apple & så lite Google

Ny vecka, ny podd och Marcus och Peter var hos Apple och fick klämma på iPhone XR och vi blev förälskade i dom nya färgalternativen.

Vi går igenom vad som ryktas komma på Apples kommande event nu på tisdag och lite nya rykten har dykt upp att iPad Mini inte är död. Marcus ställer Peter mot väggen då han helt saknar respekt för elektronik och vad kan det egentligen bero på?

Peter pratar om Apple Pay och hur ser det ut ett år senare, har det etablerat sig ordentligt i vårat avlånga land?

Du hittar podden på bland annat iTunes,  Acast och Spotify!

Följ oss också på:

2 kommmentarer på Inför Apples 30 oktober-event

 1. steffo76 skriver:

  Här ligger jag i crewrest och lyssnar på denna podcast. Jag måste sättaner foten Marcus.
  Swip funkar skit på iphone tycker jag. Jag försökte med frugans iphone signa upp en tjänst. Rullistan som dykerupp när man skulle välja vilket land man bor i… det var ju som en inbjudan till att swipa bort appen.
  Frugan jobbar som läkare och spritar ofta händerna och jag får ofta höra Hur hon inte kan komma till startskärmen pga swipen inte reagerar på hennes finger helavägrn.
  Jag tycker mig kört många olika android, jag har aldrig fått upp reklam på låsskärmen. Ni fick det att låta som ett vanligt förkommande problem på android??.

  Allt har man hur van man är med ett OS. Jag blir galen på iOS hur bökigt allt känns, att läggatill en BT högtalare känns som dagsform. Ibland hittar den inte högtalaren.härligast är ju om man redan har den i listan… hur den då bara tok vägrar säga att den högtalaren är i närheten… W..T…F

 2. Marcus Attefors skriver:

  Talar vi verkligen om samma sak nu? Jag menade svepgesterna som man använder för att stänga appar, öppna multitaskern, svepa fram och tillbaka i safari och andra appar.

  Blöta fingrar är ju tyvärr ett problem på alla typer av skärmar och inget som man direkt kan koppla till Apples svepgester =) Ah nä det var helt riktat mot Huawei, har aldrig sett samma sak hos någon annan tillverkare som gör mobiler som rullar med Android som OS.