Skrivet den 20 september 2018 kl 11:54 av Podcast2 kommentarer773

Podd: Apple-produkten som aldrig fanns
Låååångt avsnitt.

Dagens avsnitt blir av lite längre karaktär då det har hänt så mycket speciellt i Apple-världen. Marcus undrar var AirPower tog vägen och varför har Apple tagit bort all information om laddplattan på sin hemsida?

Vi pratar om den nya EKG funktionen på Apple Watch där vi har ett inslag från vår husdoktor Fabian Ruben och vår egna psykolog Thor Lindholm ser en del problem med att friska människor börjar använda funktionen.

Peter har testat IKEAs nya familjemedlem i TRÅDFRI-serien vilket är en smart plug som har fått det minst sagt osexiga namnet ”kontrollkontakt”. Utöver det så har Peter även en liten hemlighet att berätta om en ny produkt som är på ingång från IKEA – och det är ingen ny modell av Billyshyllan.

Marcus har i sedvanlig ordning något som tynger hans hjärta som måste komma ut, men denna gång är det inte mycket ilska utan istället en bitter eftersmak och en viss besvikelse.

Du hittar podden på bland annat iTunes,  Acast och Spotify!

Följ oss också på:

2 kommmentarer på Podd: Apple-produkten som aldrig fanns

  1. Marcus Attefors skriver:

    Tack! Visste väl att jag hade rätt :-)

  2. xhit skriver:

    ZigBee kör visst Mesh! Precis som med Z-wave så agerar nästan alla enheter som är inpluggade även som repeaters.

    https://www.ikea.com/gb/en/customer-service/smart-lighting-support/faq-smart-lighting/compatibility-protocols/#1364400183243
    https://sv.wikipedia.org/wiki/Zigbee