Skrivet den 3 maj 2018 kl 08:20 av Recensioner, YouTubeKommentarer inaktiverade för Bra och dåligt med Dell XPS 13″ 937048922

Bra och dåligt med Dell XPS 13″ 9370

När det kommer till bärbara datorer finns det i huvudsak tre stycken  segment. Speldatorn med sin ofta ”kreativa” design och tunga specifikationer men också relativt kostsamma. Därefter har vi din helt vanliga kontorsdator där prio är billigt många olika anslutningar och gärna lite tråkigt.

Någonstans däremellan så existerar i mångt och mycket Apple för de som vill ha ett kraftfullt men också smidig och framförallt ett estetiskt tilltalande arbetsverktyg. Men hur gör vi om vi inte vill använda macOS?

Då använder du en Dell XPS 13 9370 (Vad är det med tekniktillverkarna och deras sifferkombinationer?). En liten men kompetent bärbar PC som både är snygg, har en hög finnish och moderna anslutningar i form av Thunderbolt, DisplayPort & USB 3 och allt via USB-C-kontakterna. Ett fack för Micro SD-kort finns med också. Batteritiden är grym och vi har inte lyckats dra ut batteriet överhuvudtaget under vårt test. 15 till 18 timmar gäller beroende på exakta specifikationer.

Det enda negativa att säga om enheten är att kameran är lite lustigt placerad under Dell-loggan vilket gör underkanten på skärmen onödigt tjock. Loggan borde tagits bort helt till förmån för kameran. Men utöver det finns det inget att klaga på.

Priset är högst rimliga 14500 kronor och då får du med Windows 10 Home.

Läs mer hos Dell.

Comments are closed.