Skrivet den 6 juli 2018 kl 14:32 av Recensioner2 kommentarer22504

Vi har testat mophie Charge Stream Pad Mini

Att resa med lätt packning är något jag alltid föredrar och nu har mophie lanserat en ny liten reseladdare med Qi-laddning som kanske gör packningen lite lättare än tidigare.

Stream Pad Mini är på 5W och med i kartongen får vi en laddare, USB-kabel och instruktionsbok. Laddaren fungerar med alla mobiler som har Qi-laddning och den klarar även att ladda om mobilen har ett skal, dock får skalet inte vara mer än 3mm tjockt.

Jag har testat laddaren med min iPhone X och den ligger väldigt stabilt på dess yta och jag gillar att dom har gjort den lite vinklad så man enkelt kan läsa notiser och kolla vad klockan är. Pad Mini har även en liten diskret lampa som tänds när mobilen laddas så du vet att den fick kontakt med laddaren, bra här är att lampan sitter på insidan av laddaren och lyser igenom plasten, så den stör inte om du har den i sovrummet på natten.

Stream Pad Mini väger endast 40 gram och måtten är på 20 mm x 60 mm x 60 mm så det är inget snack om att det är en liten och smidig laddare. Effekten är på 5W precis som Apples laddare som följer med i kartongen till en iPhone, så laddaren är inget alternativ om det är så att du snabbt vill ladda upp batteriet. Men att ha med sig laddaren på resor och ladda under natten är den perfekt lämpad till.

Stream Pad Mini är en utmärkt reskamrat som enkelt får plats i resväskan, bygget känns bra och mophie har ett gediget CV av att göra bra, säkra laddare och Pad Mini verkar inte vara något undantag. Priset ligger från 249:- och Pad Mini går att köpa i dom flesta butiker som säljer elektronikprylar.

 

2 kommmentarer på Vi har testat mophie Charge Stream Pad Mini

 1. Marcus Attefors skriver:

  Nepp inte Apple Watch tyvärr :-(

  Ja jag har en S3 hemma det är grymt bra batteritid på den rackaren!

 2. steffo76 skriver:

  Kan man ladda applewatch med den?
  Jag har en powerbank med Qi laddning som funkar väldigt smidigt. Kan dock inte ladda min Samsung Gear s3 på den :(
  EDIT:Nu har ju s3 så bra batteritid så behöver ofta in tamed laddaren för den för jag är sällan borta mer än 4dagar.