Skrivet den 7 augusti 2018 kl 19:10 av NyheterKommentarer inaktiverade för Reklambilder för Note 9 läcker ut i förtid341

Reklambilder för Note 9 läcker ut i förtid

I övermorgon den 9:e augusti kommer Samsung hålla låda och presentera nya Galaxy Note 9. Men det ser ut som någon har tabbat sig och råkat släppa en hel del reklambilder i förväg.

Först ut har vi alltså självaste pennan som nu fått blåtand och ska kunna utföra diverse kommandon via knappen på pennan, som till exempel knäppa foton från kameran.

 

Kameran har självklart uppdaterats också. Mer AI har tryckts in och kameran skall enligt Samsung vara ännu smartare och ställas in automatiskt baserat på vad som kameran riktas mot.

 

 

Nya funktioner gällande sammankoppling till dator kommer också. Möjlighet att till exempel använda telefonen som ritplatta mot datorn, av att döma bilden nedan ser ut att komma också.

 

Bilder från Pocketnow

 

På torsdag kommer vi få veta betydligt mer när Samsung presenterar den officiellt på deras Unpacked-event. Håll till godo så ser vi till att hålla er uppdaterade efter eventet på torsdag.

Comments are closed.