Skrivet den 30 september 2019 kl 13:15 av Nyheter10 kommentarer251

Relate är relationsappen som vill skapa långsiktiga förhållanden
Matchas med de som delar dina värderingar i livet

I våras lanserade det svenska Relate sin relationsapp och den skiljer sig en hel del från sina konkurrenter då de redan från start vill att deras användare ska hitta relationer som håller i längden.

Relate låter sina användare göra en reflektionsövning i appen där de får definiera vad som är viktigt i livet och detta mynnar sedan ut i ett värderingsträd. Användaren matchas sedan ihop med andra användare som delar en eller flera värderingar. Totalt får användaren fem nya förslag per dag på personer där en potentiell gemensam värdering finns och det blir sedan startskottet för en dialog. Relate har under september släppt en uppdatering av sin app där användarna kan definiera sina värderingar genom fri text och bilder för en mer personlig upplevelse.

Relate finns till iOS och Android och tjänsten är helt kostnadsfri.

Kommentarer

 1. SweSG says:

  Men!!! Jag som trodde denna sajt var för att skapa långsiktiga förhållanden! Menar alla hjärtan och grejer som finns här!

  :two_hearts::two_hearts::kiss::love_letter::cupid::gift_heart::sparkling_heart::heartpulse::heartbeat::brown_heart::black_heart::white_heart::heart::orange_heart::yellow_heart::green_heart::blue_heart::purple_heart:

 2. Esse says:

  Aww bubbis!

 3. annqi says:

  Vilket underbart koncept!

 4. Esse says:

  Intressant med dejtingappar som försöker matcha genom att två personer skall vara så lika som möjligt när attraktion oftast uppstår genom att man är varandras motsatser.

 5. SweSG says:

  Själv har jag varit förlovad 3 gånger! Strulat varje gång! Tappat tron på kärlek! Fick dock en tös i ett förhållande så något fint blev det av allt!

  Edit:

  Första gången jag förlovade mig så var jag bara 15 år med en tjej från Tumba som heter Johanna! 13 år var hon! Fick barn med en annan tjej när jag var 21 år. Hon var 18 år då. Man ska börja i tid! Efter det gick allt utför :smiley:

 6. Josefine18 says:

  Det handlar mer om förståelse för varandras olikheter än att vara så lika som möjligt. Förståelse är ju viktigt :grin:

 7. SweSG says:

  Hehe, man kan tro ni har något med Relate att göra :wink:

 8. Esse says:

  Bristande impulskontroll? Å andra sidan så skall jag inte säga något, jag råkade spontaninköpa ett radshus en gång.

 9. SweSG says:

  Såpass! Nä, så dum är inte jag! :stuck_out_tongue:

 10. SweSG says:

  Hittade tag på en ring:

  Billigt skit :smiley:

Fortsätt snacket i Bubblan!