Skrivet den 20 juni 2019 kl 09:00 av Android, Apple6 kommentarer343

Ring gratis till andra Truecaller-användare
Via VoIP

Från och med idag kan du som har en Android-telefon ringa helt gratis till andra användare via Truecaller.

Samtalet görs via IP-telefoni och på sin blogg meddelar det svenska företaget att samtalen ska vara av väldigt god kvalité även om data- eller WiFi-mottagningen är låg.

Det görs enligt bolaget över 180 miljoner samtal via Truecaller idag. Att ringa gratis går att göra med en Android-telefon och funktionen kommer även att komma till iOS-enheter inom kort.

Källa Truecaller, Via Feber

Kommentarer

 1. zinned says:

  Vad är poängen med detta? Åtminstone som abonnent hos en svensk mobiloperatör så ringer man “gratis” redan idag, det är länge sedan operatörerna avskaffade tarifferna. Visst, utlandssamtal blir såklart en kostnad som då raderas genom ett sådant här samtal men målgruppen lär vara väldigt liten i jämförelse.

 2. Marcus_Attefors says:

  Jag tror inte detta är riktat mot Sverige då vi redan har så billiga abonnem. Däremot andra länder som Asien, Mellanöstern etc lär uppskatta detta mer :slight_smile:

 3. zinned says:

  Ja, precis. Det kan knappast vara något för oss.

 4. Esse says:

  Om någon fick ett meddelande om att inlägg blev flyttade till en annan tråd så var det bara för ett test. De är tillbakaflyttade nu.

 5. Sutnex says:

  Någon som har alternativ app för nummerigenkänning för iOS? Omständigt att jämt behöva manuellt uppdatera truecallers lista…

 6. Esse says:

  Hitta.se har något va?

Fortsätt snacket i Bubblan!