Skrivet den 23 januari 2019 kl 10:36 av Apple, NyheterKommentarer inaktiverade för Rykte: AirPods 2 kommer under första halvan av 2019495

Rykte: AirPods 2 kommer under första halvan av 2019
Med fokus på hälsa

AirPods blev minst sagt en stor succé för Apple och hörlurarna ser ut att sälja som smör då det mer ofta än sällan finns få i lager både i Apples egna butiker och hos andra återförsäljare.

Digitimes rapporterar idag att Apple kommer lansera uppföljarna till AirPods under första halvan av 2019 och fokus kommer att ligga på hälsa. Digitimes påstår att hörlurarna kommer ha någon form av accelerometer som mäter kroppens rörelser. Många andra tror även att hörlurarna kommer utrustas med en optisk hjärtmonitor, men frågan är hur det kommer att påverka batteritiden i de små batterierna som finns i hörlurarna.

Bloomberg har tidigare rapporterat att Apple kommer att lansera ett par dyrare AirPods med fler funktioner samt att de nuvarande kommer fortsatt att säljas för de personer som inte vill ha hälsofunktionerna. Något annat som bör komma med de nya AirPodsen är stöd för AirPower och än så länge vet vi inte om Apple kommer använda sig av Qi eller någon egen trådlös laddning.

Via Digitimes

Comments are closed.