Skrivet den 10 oktober 2019 kl 10:18 av Android2 kommentarer1833

Så får du nya Android Auto i Sverige
Och en smaskig videogenomgång

Sverige må ha dykt upp på Googles lista över länder med Android Auto-stöd både en och två gånger, men fortfarande så har det ej lyckats visa sitt vackra ansikte i vår Play Store.

Det hindrar inte oss från att ladda hem ännu en ny APK och installerar. I och med uppdateringen av gränssnittet blir Android Auto en smula mer användbart. Vi inte där att vi springer tillbaka och hämtar en USB-kabel om vi skulle glömt den men det blir ändå lite trevligare om vi skulle ha med den.

I stället för att navigera mellan apparna så har vi nu både ljudkontroller och kartan i samma vy. Skulle det komma in ett meddelande visas det upp på skärmen som en notis. I stället för att först välja tjänst och sedan vilken typ av app – exempelvis först att vi vill se kartappen och sedan Waze så har vi nu en meny med alla kompatibla appar.

Fortfarande är utbudet skralt och i slutändan är det mest Waze och musiken vi styrar även i fortsättningen.

Vi laddade hem APK:n för Google Android Auto via APK Mirror.

Kommentarer

  1. FredrikAndersson says:

    Tycker nya upplägget med alla kompatibla appar på en skärm är mycket bättre än det tidigare.
    En sak jag saknar i Spotify är att när jag lyssnar på en låt så skulle jag vilja ha möjlighet att välja att lyssna på mer från den artisten eller albumet. Nu måste man röstsöka och det är inte alltid det funkar så bra som man skulle vilja.
    Saknar funktionalitet att skicka meddelanden i Messages, men det kanske kommer.

  2. Esse says:

    Det får vi hoppas, så konstigt att den kan läsa upp inkommande men inte skicka ut…

Fortsätt snacket i Bubblan!