Skrivet den 17 april 2019 kl 20:48 av Samsung14 kommentarer1506

Samsung Galaxy Fold verkar ha fått en #recensionsgate
You're folding it wrong?

Samsung har börjat dela ut recensionsexemplar till journalister världen runt och nu börjar flera av dessa journalister rapportera att deras skärmar redan har börjat gå sönder.

The Verge skriver att de har använt telefonen helt normalt och inte gjort något för att påverka livslängden och efter knappt två dagars användning så har skärmen gått sönder. CNBC fick också ett recensionsexemplar och efter ett dygn så började skärmen bete sig märkligt och skärmen började flimra.

Mark Gurman på Bloomberg tyckte att det såg ut som att det satt en skyddsplast på telefonens skärm och drog av det, men det borde han inte ha gjort för efter det så gick skärmen sönder. Marques Brownlee gjorde precis samma sak som Gurman då det inte framgår på kartongen eller i den medföljande instruktionsboken.

Via The Verge

Kommentarer

 1. marten says:

  Detta är såå sjukt , jamena dom lär ju ha testat detta ?.. o sen släpps de iaf … wtf …

 2. marten says:

  Tror ni apple har en på g … väldigt tyst ?..

 3. Marcus_Attefors says:

  Dom kommer med en vikbar iPad istället =) (hoppas jag)

 4. marten says:

  De va ju de vi ville ja :joy:, bara den håller ihop … haha

 5. Anders_Malmgren says:

  De har lägst rnd kostnad av alla de stora techbolagen

 6. Karlsro says:

  Apple är nummer 7 på denna lista, knappt slagna av Microsoft.

 7. xms67 says:

  Det här är ju supermärkligt. Nog för att ett företag kan misslyckas med en produkt, men inte ska detta behöva hända efter alla tester både i labbmiljö och bland betrodda testpersoner.

 8. Stefan_Sandstrom says:

  Detta bekräftar bara mer att Esse aldrig kommer få ta i min.

  (Min Samsung Fold menar jag)

 9. Hakan_Ander says:

  Efter att läst senaste dygnets nyheter om det här ser det ut som Samsung stoppar huvudet i sanden och kommer köra på med lanseringen nästa vecka.
  Det är ju både telefoner med skyddsfilm på och av som drabbats. På MKBHD enhet började skyddsfilmen släppa redan efter en dag…

 10. Anders_Malmgren says:

  Exakt, korskör den där mot företagens vinst så får du se en rolig trend

 11. Karlsro says:

  Finns många sätt att mäta detta på. Kör den mot hur många produkter de säljer så får vi ett annat svar. Men som du sa att de inte har någon rnd eller som du rättade det till lägst av alla stora bolag var väll lite väl generaliserande?

 12. Anders_Malmgren says:

  Då får vi istället se hur överprisat deras produkter är :stuck_out_tongue: De har ingen egen chiptillverkning. De är aldrig först på bollen bär det gäller tech öht. Så nej jag tror inte att Apple har en foldable på G, de väntar nog på att någon annan gör jobbet, som med fablets. Först när det var säkert hoppade Apple på tåget. Är det smart affärsbeslut? Helt klart, är det beundransvärt, absolut inte.

  Jag gillar företag som tar lite risker. Titta på google och alla olika projekt de startar och oftast scrappar. Det är så innovation uppstår

Fortsätt snacket i Bubblan!