Skrivet den 28 februari 2019 kl 22:24 av Android, SamsungKommentarer inaktiverade för Samsung Galaxy S10 och S10 Plus har skärmskydd direkt ur kartongen1146

Samsung Galaxy S10 och S10 Plus har skärmskydd direkt ur kartongen
Detta borde fler tillverkare ta efter

Det här med skärmskydd är ju rätt trevligt när olyckan väl är framme och undertecknad har räddat skärmen flertalet gånger tack vare ett ordentligt skärmskydd.

Samsungs kommande flaggskepp Galaxy S10 och S10 Plus kommer vara applicerade med ett skärmskydd direkt ur kartongen, och anledningen till detta verkar dock inte i första hand vara för att skydda skärmen utan för att deras fingeravtrycksläsare inte kommer att fungera med alla typer av skydd.

Skyddet som Samsung applicerar på telefonerna är inte i glas utan plast och det är precis som OnePlus redan gör med sina telefoner. Detta är helt klart något som fler tillverkare borde ta efter då det aldrig är kul att få en gigantisk repa i sin nya telefon. I videon nedan kan ni se när Marques Brownlee testar Galaxy S10 och även bekräftar att vissa skydd gjorda i glas inte fungerar med Samsungs ultrasonic fingeravtrycksläsare.

Via The Verge

Comments are closed.