Skrivet den 11 mars 2019 kl 13:58 av Hemelektronik, Samsung1 kommentar797

Video: Google Home-stöd och andra nyheter hos Samsungs TV år 2019
Ännu svartare är det nya svarta

Samsung har åter igen visat upp sina kommande TV-modeller för journalister och det är framförallt tre saker vi tar med oss. Bolaget har lyckats få till betraktningsvinkeln på sina QLED-flaggskeppsmodeller att förra årets modeller framstår i lite väl dåliga dagar. Vidare kommer nu inbyggt stöd för Google Assistant vilket gör att vi kan sätta på och stänga av teven, byta kanal, ingångar och starta appar via rösten både från mobilen och Google Home-högtalare. Faktum är att dessa fungerar bättre än de med Chromecast inbyggt då sådana modeller från konkurenterna inte kan startas via Google Assistant.

Slutligen lanserar de Ambient Mode 2.0 i år vilket gör att de bakgrunder som ligger uppe och gör att teven ser ut som en tavla samtidigt som den knappt drar någon ström kan anpassas betydligt mer. Favoriten hos oss var den rörliga bakgrunden där de digitala löven anpassar sig till hur vädret är utomhus.

Lanseringsdatum för alla modeller utom 8K är satt idag den 11 mars. 8K kommer i slutet av månaden. Se vår artikel nedan för vad som skiljer mellan modellerna. Aktuella priser hittar du på Samsung.com.

Genomgång och svenska priser Samsungs TV-nyheter för 2019

En kommentar på Video: Google Home-stöd och andra nyheter hos Samsungs TV år 2019

  1. mrTravolta skriver:

    Gissar på att Google Assistant inte kommer till Samsungs QLEDs från 2018?