Skrivet den 5 mars 2019 kl 15:39 av SmartaHem3 kommentarer553

August visar upp lite mer av sin smarta ringklocka View
Är det värt att öppna dörren eller inte?

Det finns två val idag om man är sugen på en smart ringklocka och det ena är att köpa en batteridriven eller börja dra kablar och nu har bolaget August släppt lite mer information om sin nya batteridrivna ringklocka.

August View ser ut att bli en vass utmanare till Ring Video Doorbell 2 som även den går på batterier så vad skiljer sig mellan dessa två? August View har en kamera på 1440p vilket är något högre jämfört med Ring Video Doorbell 2 som är på 1080p. Man får även lite mer alternativ när det kommer till utseendet på August View och totalt går det att välja på åtta olika frontplattor i olika färger.

Prislappen skiljer sig också en aning och August View kostar 230 dollar jämfört med Ring Video Doorbell 2 som kostar 199 dollar. Om eller när August View kan tänkas lanseras i Sverige vet vi ännu inte men i USA går den att beställa den 28 mars.

Något stöd för HomeKit är ännu inte utannonserat och vissa av August produkter har stöd för HomeKit så vi får hoppas att detta implementeras senare.

Via 9To5Mac

3 kommmentarer på August visar upp lite mer av sin smarta ringklocka View

  1. Michael Jönsson skriver:

    Och vi som inte använder Homekit utan Google home ? Eller ni riktar er bara till apple användare ?

  2. Anders Malmgren skriver:

    Kan ni inte köra samma top bar på desktop som mobil webbben, tar .mindre plats och man kan klicka på loggan för att hoppa till toppen

  3. Esse skriver:

    I princip alla kameror fungerar med Google Home redan – det är sedan gammalt. Homekit är det dock betydligt skralare med.