Skrivet den 7 januari 2019 kl 09:22 av SmartaHemKommentarer inaktiverade för Mui släpper ett smart träblock179

Mui släpper ett smart träblock
som går att prata med

Det japanska företaget Mui har skapat en produkt för det smarta hemmet som många misslyckats med tidigare, en produkt som vi gärna har framme och som smälter in i hemmet och nu visar de upp det på CES.

Mui har skapat ett ”träblock” som är touchkänsligt och har en LED-display inbyggd som kan visa data från resten av ditt smarta hem. Mui kickstartade projektet i oktober och nu visar de upp en färdig prototyp på CES. Datan som de på CES kunde visa upp på sitt träblock var temperatur från smarta enheter, lampor och Sonos One högtalare. På träblocket kan du ändra temperaturen, play och pausa musik och stänga av och sätta på lampor i hemmet.

Då det också är en smart skärm så kan den visa information från andra källor så som väder, meddelande och tiden runt om i världen. När träblocket inte används så släcks LEDlamporna i den och den blir ett helt vanlig träblock som smälter in i hemmet. Men så fort du rör vid den så lyser lamporna upp.

Den här även Google Assistant inbyggt och är det så att du inte känner för att prata med en bit trä så går det bra att få svaren presenterade i text på träblocket.

Mui har meddelat att enheten kommer att skeppas i september till de som Kickstartade projektet och vi andra får ge oss till tåls till det kommer ut på marknaden, något som Mui fortfarande inte har kommit att meddela när det händer.

Engadget

Mui kickstarter

Comments are closed.