Satechi Eu 800 445

Skrivet den 21 augusti 2019 kl 23:57 av SmartaHem2 kommentarer422

Satechi släpper smart plug med två uttag för HomeKit
Två är dubbelt så mycket som en

Satechi är bolaget som hittar på en massa smarta små produkter som hjälper oss bli lyckligare i våra prylliv. Den här gången rör det sig om ett grenuttag som uppfyller 100% av de två kraven vi har för ett modernt grenuttag.

1. Att den bara upptar en kontakt (annars hade det varit rätt meningslöst att skapa ett extra uttag)
2. Att det går att stänga av och på med mobilen eller andra kontroller. Men endast Apple Homekit får vara med och leka av någon anledning. Google Assistant och Alexa-användare kan hälsa hem.

Vi kan även se hur mycket ström som går åt via Satechis egna app. Men kostar det så smakar det (fast smaka inte på kontakten, gör inte det). Priset landar på runt 600-700 kronor.

Via HomeKit News.

 

Kommentarer

 1. CekariYH says:

  Riktigt trevligt.
  Tredje kravat borde vara att dom klarar fulla 16 A under lång tid och att dom är godkända. Satechi brukar iofs inte släppa skräp.

  OT: Har försökt mig på HomeKit med mina egna prylar, men till slut blir det för mycket och faktiskt krångligare än att ha en mapp på iPhonen med dom olika tillverkarnas egna appar.
  Tids-styrning funkar inte med mig då mina sov- och uppe-tider varierar alldeles för mycket, så där faller det behovet bort.

 2. Gurra says:

  Den där ser ju riktigt trevlig ut.

Fortsätt snacket i Bubblan!