Skrivet den 27 oktober 2018 kl 07:39 av Nyheter, StreamingKommentarer inaktiverade för Snapchat tar sikte på datorerna401

Snapchat tar sikte på datorerna
För första gången utanför appen

Snapchat tar för första gången sina linser och filter utanför sin egna app.

Snapchat har precis släppt en dedikerad datorapp som de kallar Snap Camera. Programmet låter folk använda sina personliga AR selfielinser inuti andra program på datorn. Snapchat har också startat ett samarbete med Twitch, detta så att streamers kan använda snapchatlinser samtidigt som de streamar.

Snap Camera som finns till både Windows och Mac och låter dig komma åt hela ditt Snapchat bibliotek med linser och även de linser som andra har gjort via Snapchats Lens studio software.

När du har installerat Snap Camera kan du välja det som kamera utgång för andra program, till exempel Skype eller Google hangout och du kommer då kunna använda dina linser med de här programmen.

Det streamers som använder snapchatlinser genom twitch kommer kunna erbjuda sina följare linser samma linser.

För snapchat så kan det här vara ett smart drag då de förlorat användare under den senare tiden. Att rida på ryggen utav andra företag för att nå en större publik och göra det enklare att börja integrera med snapchat kan vara det som ge dem en ökning på marknaden igen

mashable

Comments are closed.