Skrivet den 13 december 2018 kl 11:58 av SpelKommentarer inaktiverade för Nu kan du strida mot dina vänner i Pokémon GO328

Nu kan du strida mot dina vänner i Pokémon GO
Jag väljer dig

För alla de som spelar Pokémon Go så har det äntligen kommit en funktion som det efterfrågats sedan spelet lanserades. Att kunna strida mot sina vänner.

Nu har Niantic uppdaterat appen så att det går att utmana sina vänner på en strid, en mot en, det gäller dina bästa vänner (best friends). Vill du gå ut på stan och strida mot främlingar hur som helst så måste du först få skanna av en QR-kod på den andres telefon.

För att bli bästa vänner så behöver ni först bli ”vänner” i spelet. Detta görs genom att lägga till varandra genom QR-kod i appen eller lägga till varandras Trainer Code.

När ni väl är vänner i spelet så handlar det om att skicka paket till varandra för att öka vänskapsbandet och successivt så ökar graden av vänskap och när ni når Best Friends så går det att strida.

Striderna är inte turbaserade utan det gäller att vara uppmärksam och snabb i fingrarna för att vinna. Striderna anpassas efter ligorna så att de Pokémons som möts är ungefär lika starka i Combat Power.

Best friends och Ultra Friends behöver inte heller vara i närheten av varandra för att kunna strida utan kan strida när och var som helst.

Comments are closed.