Skrivet den 14 februari 2019 kl 12:30 av SpelKommentarer inaktiverade för Nytt Zelda-spel till Switch och tre andra Nintendo-nyheter414

Nytt Zelda-spel till Switch och tre andra Nintendo-nyheter
Från månadens Nintendo Direct.

Nintendo har åter igen bjudit upp på dans på YouTube för att leverera en rad nyheter. En glad nyhet var att man gör om det gamla klassiska GameBoy-spelet The Legend of Zelda: Link’s Awakening till Switch. Det bådar gott inför framtiden om att fler klassiker kanske kommer i uppdaterad charmig grafik. Lanseringsdatum är någon gång i år.

Stora nyheten var dock Fire Emblem: Three Houses blivit försenat och släpps nu 26 juli. Vi fick se en helt ny trailer i detta rollspel var stil visar på Switches superb:a förmåga att leverera cellshading-grafik.

Super Mario Maker återkommer i en andra utgåva och den här gången till Nintendo Switch. Så vi alla får möjlighet att enkelt bygga vår egna Mario-banor medan vi pendlar till jobbet.

Slutligen så lanserades Tetris 99 vilket är ett multiplayer-Tetris där du tävlar mot en rad andra individer och vinnaren är den som klarar sig längst. Tetris Battle Royal med andra ord!

Comments are closed.