Skrivet den 22 maj 2019 kl 20:45 av SpelKommentarer inaktiverade för Så ser mobilversionen av Nintendos Mario Kart Tour ut527

Så ser mobilversionen av Nintendos Mario Kart Tour ut
Grand Prix Cups

Betan för Nintendos Maria Kart Tour öppnades i Japan och USA i dag och nu har första videon på hur det hela kommer att se ut kommit.

Spelet är planerat att lanseras senare i år. Utifrån videon så ser det ut som att du inte behöver gasa utan att precis som vanligt i bilspel till mobila enheter så går bilen automatiskt framåt. Det verkar även gå att använda accelerometern för att styra och som i andra versioner av spelet så kommer sladda/drifting vara en grej här med.

Enligt MacRumors så kommer det finnas lite fler inställningar än att bara sladda runt alla hörnor

The game’s default controls automatically cause karts to drift around corners, but anyone wanting more of a challenge can turn on manual mode. There are four levels of difficulty (50cc, 100cc, 150cc and 200cc) and the same soundtrack used in previous games in the franchise.

Mario Kart kommer vara ett Free-to-start Spel, på samma sätt som Nintendos Super Mario Run, att det är gratis till en början men efter första nivån kostar det pengar. Super Mario Run kostar $10 att låsa upp och vi kan anta att Mario Kart kommer ligga i samma priskategori.

Källa: IDownload

Bryt isen i Bubblan!