Skrivet den 12 november 2018 kl 10:21 av Microsoft, SpelKommentarer inaktiverade för Stöd för mus och tangentbord till Xbox One kommer i veckan425

Stöd för mus och tangentbord till Xbox One kommer i veckan
7 spel har stöd från dag ett

På onsdag denna vecka kommer Microsoft släppa det efterlängtade stödet för mus och tangentbord till Xbox One och 7 spel kommer gå att spela med tangentbord och mus nu på onsdag.

Det är Fortnite, War Thunder, Bomber Crew, Deep Rock Galactic, Strange Brigade, Vermintide 2 och X-Morph Defense som går att spela nu på onsdag och mestadels är det indie-spel, men fler titlar kommer få stöd längre fram.

Många spelare är lite stressade för att det kommer bli ojämna matcher då vissa sitter med handkontroll och vissa med mus och tangentbord men Microsoft har löst det på ett bra sätt. Kopplar du in mus och tangentbord så kommer du enbart möta andra som spelar med samma setup. Utöver spelen ovan så kommer dessa titlar inom kort även att få stöd för mus och tangentbord:

DayZ, Minion Master, Children of Morta, Warface, Wargroove, Vigor och Moonlighter, så totalt är det 14 spel som är bekräftade att lanseras med mus och tangentbord och det är upp till utvecklare av spel att implementera detta stöd.

Nedan kan ni se när vi skrev ut en egen ratt till Xbox One-kontrollen. 

Via The Verge

 

Comments are closed.