Skrivet den 30 september 2019 kl 20:37 av Film & serier2 kommentarer302

Stranger Things får en fjärde säsong
Woho!

Netflix har på senare tid lagt ned rätt många serier som The OA, Designated Survivor, Santa Clarita Diet med flera. Har ni varit oroliga att Stranger Things ska råka ut för samma behandling så kan ni andas ut då Netflix har gått ut och meddelat att serien kommer få en fjärde säsong.

Vi bjuds inte på mycket information om vad den handlar om eller när den kan tänkas komma men i beskrivningen till videon så har Netflix skrivit ”We’re Not In Hawkins Anymore”.

 

Kommentarer

  1. SweSG says:

    Jag har bara sett första och andra. Ska ge mig på den tredje vid tid! Är la inte riktigt min smak dock. Första gillade jag dock. Andra sådär!

  2. Marcus_Attefors says:

    Trean blir bättre! Fick smått kämpa mig igenom andra säsongen sen levererade tredje starkt!

Fortsätt snacket i Bubblan!