Skrivet den 2 september 2019 kl 11:36 av Nyheter2 kommentarer463

Svenska Easy Teams vill utmana Slack och Microsoft Teams
Med lansering idag

Det svenska Easy Telefoni lanserar idag en utmanare till Slack och Microsoft Teams som heter Easy Teams, men vad skiljer dem från konkurrenterna?

Bland annat så har de en molnbaserad företagsväxel, videosamtal och möten, konferenser och telefonsamtal, chatt med interna och externa deltagare, dokument och fildelning och appen fungerar på Windows, Mac, Linux, iOS, Android och via webbläsare. Tanken med Easy Team ska vara att företag kan ha allt samlat på ett ställe istället för att sprida ut det på flera olika tjänster. I sin pressrelease skriver de:

”Vårt mål är att Easy Teams ska göra hela företagets kommunikation mer effektiv, inte de enskilda delarna, fortsätter Burhan Kesapli. Så istället för olika lösningar för chattar, dokumentdelning, videokonferenser och telefoni, är målet att samla all den funktionaliteten i samma gränssnitt. Det tror vi många företag har nytta av!”

Pressmeddelande

 

Kommentarer

  1. dotdeas says:

    Hur set det egentligen ut med äganderätten för produktnamnet? Easy Teams är ju ruggigt likt Microsoft Teams. Så vems advokater är mest välavlönade?

  2. F_Wallerstrem says:

    Lycka till säger jag bara! Hade inte velat konkurrera mot MS teams. MS laddar fruktat med pengar i Teams.

Fortsätt snacket i Bubblan!