Skrivet den 18 januari 2014 kl 10:00 av Nyheter, Tävlingar3 kommentarer932

Tävling: Vinn en PNY StorEDGE 128GB (avslutad)

Nu har du chansen att vinna en PNY StorEDGE på 128GB som vi recenserade tidigare i veckan. Perfekt för dig som har en Macbook och som vill utöka lagringsutrymmet enkelt och smidigt. Minnet kommer i ett case från PNY (övriga minneskort som finns i caset i bilden ingår ej).

Istället för att vi ska sitta här och grubbla fram en rolig tävlingsform tänkte vi att tävlingen ska utgå från era tävlingsbidrags kreativitet istället.

För att ha chans att vinna detta pris vill vi att du kommer på en tävlingsform som passar sig för framtida tävlingar av prylar här på Array.se. Den som enligt redaktionen kommer på den bästa, roligaste och mest kreativa tävlingsidén vinner.

Skicka in ditt bidrag till [email protected] senast söndag 19/1 2014 klockan 23:59.

Vinnaren utses av redaktionen senast på tisdag kommande vecka i detta inlägg.

Som vanligt gäller våra allmänna tävlingsvillkor.

Vinnare utsedd!

Vi säger grattis till Edgar Svensson som tack vare hans tävlingsförslag vinner en PNY StorEDGE på 128GB. Edgars idé är väldigt enkel, men samtidigt väldigt rolig:

Någonting jag alltid tänkt när jag medverkat i diverse tävlingar på internet där en motivering krävs är ”Äh, det är ingen mening att motivera. Det är ändå bara den som ljuger ihop bäst historia som vinner..”. Så varför inte fortsätta på det spåret? Varför inte tillåta just lögner?

Tänk er att tävlingen går ut på att bäst motivera varför man ska vinna där det helt enkelt inte är ett krav att historien är sann. Detta kommer leda till att den mest kreativa personen kommer att vinna. Därav krävs även att motiveringen är väl inriktad mot den vinst som står på spel vilket betyder att kunskap om vinsten (produkten) krävs för att motiveringen ska bli bra. Dessutom kommer ni som domare få er en hel del goda skratt när ni läser igenom alla ”hittepå-motiveringar”.

[related]Läs vår recension om StorEDGE[/related]
[display-posts id=”83512″ image_size=”thumbnail” orderby=”date” posts_per_page=”5″]

3 kommmentarer på Tävling: Vinn en PNY StorEDGE 128GB (avslutad)

  1. generuss skriver:

    1. Att ha längre tid på sig. En tävling på 4 dagar? :S

  2. Edgar Svensson skriver:

    Tack! :)

  3. Danne skriver:

    Grattis Edgar! Kul att du vann!