Skrivet den 18 september 2019 kl 12:56 av Podcast6 kommentarer634

Teknikintervjun – Kärleken till välplanerad kollektivtrafik med Marcus Ahlin på Stockholmshjärta
Tunnelbanor, tvärbanor och en och annan bro

Marcus Ahlin driver YouTube-kanalen Stockholmshjärta där vi får reda på intressanta historik om existerande kollektivtrafikbanor i Stockholm men också hur framtiden ser ut och ibland hur den borde ha sett ut i stället.

Det här är en timme ren och skär spårbunden nörderi och riktar sig till dig som är intresserad hur våra städer binds samman både med sig självt och andra. Utöver Stockholms tunnelbanor och övrig spårbunden trafik diskuterar vi spårvagnsprojektet i Lund, Öresundsbron mellan Malmö och Köpenhamn samt Västlänken i Göteborg.

Vill du höra mer av Marcus Ahlin är det bara ett YouTube-klick bort.

Älskar du det vi gör? Klicka dig gärna vidare och gå med i vår Patreon så vi kan fortsätta göra härliga produktioner framöver! Detta avsnitt är sponsrat av Developers Bay som du kan läsa mer om här.

Du hittar podden på bland annat iTunes,  Acast och Spotify!

Följ oss också på:

Kommentarer

 1. Esse says:

  Har du någon relation till Västlänken? :slight_smile:

 2. Hakan_Ander says:

  Jag märker inte av Västlänken så mycket. Är inte så mycket i dom trakterna där det byggs. Däremot har vi andra stora vägbyggen som ställer till det lite men kommer bli bra när det är klart. Nu väntar vi bara på att Karlatornet skall få fart så kan vi se ända ner till Skåne. :wink:

 3. Zop says:

  Intressant! Lyssnade när jag åkte hem i går på gröna linje 19 i riktning mot Hagsätra.

 4. Esse says:

  Trainception!

Fortsätt snacket i Bubblan!