Skrivet den 12 november 2018 kl 16:44 av Teknikveckan3 kommentarer1166

Ett löfte till alla läsare om reklam på Teknikveckan
Existerande och framtida.

Teknikveckan växer så det knakar. Vi skriver fler nyheter och artiklar som aldrig förr, vi laddar upp nytt material till vår YouTube-kanal flera gånger i veckan och vår Facebook-sida och de olika grupperna ökar varje månad med hundratals nya medlemmar.

Men Teknikveckan är fortfarande aningen litet jämfört med många andra sajter och vår budget är andras felräkningspengar. Trots det, eller kanske tack vare det, vill vi redan nu göra ett löfte till alla ni som följer oss i alla våra olika kanaler.

Det är dags att skrota all påträngande och irrelevant reklam, nu och för all framtid.

Teknikveckan kommer aldrig bli ett ställe nerlusad med reklambanners för onlinecasino, viktminskningskurer och alla möjliga och omöjliga sätt att tjäna snabba pengar på igen. Det är inte bara ofta fult, det är framförallt moraliskt förkastligt.

Rent praktiskt har vi redan sagt upp ett par avtal, omförhandlat andra och börjat jobba på en plan hur vi skall göra rätt från början allteftersom vi växer. Detta är emellertid något vi behöver göra tillsammans. Vi tänker nämligen heller aldrig lägga in betalväggar eller annat ofog som gör det svårare för dig som läsare.

Exakt hur modellen skall se ut ber vi att få återkomma om, men det kommer antagligen bli kombination av olika typer av riktigt relevant reklam på rätt ställe och, om ni läsare finner det meningsfullt, kanske en och annan gräsrotsfinansieringsförfrågan.

Som en bonus har vi aktiverat infinite scroll på sajten igen vilket inte gick att kombinera med gamla annonssystemet.

Men för tillfället ber vi er ödjmjukt att sprida innehållet i våra olika kanaler till de som ni tror kan finna det av intresse, samt meddela oss om du ser en annons som inte passar in.

3 kommmentarer på Ett löfte till alla läsare om reklam på Teknikveckan

  1. Lucas Meijer skriver:

    Woho peppigt! Vilken smakfull resa det kommer vara att browsa Teknikveckan framöver :D

  2. steffo76 skriver:

    Screen capture på denna. Bra att ha om 10år