Skrivet den 16 februari 2019 kl 20:00 av TeknikveckanKommentera986

Teknikveckan.com – Mer för pengarna än Netflix
Hjälp oss att bli ännu bättre!

Som ni kanske har märkt så har vår hemsida sedan ett par månader tillbaka inte längre några påträngande reklambanners eller videoklipp som startar av sig själv. Anledningen till detta är att vi tycker irrelevant och störande reklam förstör hela upplevelsen och mest skapar irritationsmoment – något som varken är bra för er, oss eller ens annonsörerna.

Vi älskar det vi gör och vi vill fortsätta göra härliga recensioner i både video- och textformat och vi jobbar på att ta vår podd till nästa nivå. För att vi ska kunna fortsätta driva sidan framåt behöver vi er hjälp!

Ni härliga läsare som följer oss varje dag, kommenterar, ger oss feedback och lyssnar på vår podd får mer än gärna gå med i vår Patreon och skänka en slant. Utöver att man bidrar till att vi ska kunna fortsätta göra det vi gör, och även kunna göra det ännu bättre så får man även hänga med oss på Teknikveckan i vår Slack-kanal där vi pratar om allt mellan himmel och jord, det bjuds även på en inblick i kulisserna bakom allt vi gör på vår Instagram.

Oavsett om ni väljer att stödja oss eller inte så vill vi passa på att tacka er alla för att ni väljer att komma till just oss för att läsa er dagliga dos av tekniknyheter.

För att läsa om alla olika fördelar med att stödja oss via Patreon kan ni klicka er vidare här.

Hälsningar,

Thor, Peter och Marcus.