Skrivet den 12 januari 2013 kl 10:00 av Nyheter6 kommentarer1149

Tyskar får ny streamingtjänst i Apple TV

Apple TV – Watchever

Watchever-TV-serier

Apple TV får en del nya ikoner då och då, bland annat den nya Apple Event-ikonen som ploppade upp kort innan ett Apples keynote i höstas. I dagarna har tyska Apple TV-enheter fått en uppdatering med en ny app för en tysk streamingtjänst som heter Watchever.

I stil med Netflix och andra tjänster för att streama film och TV-serier är Watchever abonnemangsbaserad och kostar 9€ i månaden. I utbudet finns serier som Scrubs, Greys Anatomy, Breaking Bad och Sopranos – i HD-kvalitet. På filmsidan är det som det brukar vara; rätt skralt med nya filmer. En snabb överblick på Watchevers webbsida visar att det finns över 700 filmer i HD-kvalitet och en hel del fler i SD-kvalitet.

Watchever är vad vi vet den första regionspecifika tjänsten från tredjepart som Apple släppt in i sitt numera inte så lilla hobbyprojekt och kanske är detta ett första steg till fler lokala avtal, något som skulle göra Apple TV ännu mer användbar.

VIA: MACRUMORS
KÄLLA: THE NEXT WEB

6 kommmentarer på Tyskar får ny streamingtjänst i Apple TV

 1. Tobias skriver:

  Då kanske vi skulle kunna få en viaplay app.

 2. Danne skriver:

  Vore ju väldigt trevligt om t ex Magine fick den här möjligheten! Jag tycker att det är dags att kabel-tv-oligopolet utmanas av lite modernare affärsmetoder!

 3. Peter Esse skriver:

  @Danne: +1

 4. Tobias skriver:

  @danne: är inte magine bara sånt som går på svenska kanaler? Så länge, om det är så, så är det ju oerhört ointressant.

 5. Danne skriver:

  I betan finns alla möjliga kanaler, Eurosport, National Geographic m fl. De flesta svenska kanaler saknas faktiskt för tillfället.

 6. Douglas skriver:

  Hmm, de har både Scrubs och The Big Bang Theory… Det saknar jag i Netflix!