Skrivet den 21 september 2019 kl 10:22 av Flyg, Nyheter34 kommentarer467

UFO finns på riktigt
eller i alla fall några färre väderballonger

US Navy har gått ut och meddelat att några filmer från 2004 och 2015 som dök upp på internet under 2017 innehåller UFO (Unidentified Flying Object). Amerikanska myndigheter har tidigare varit ytterst tystlåtna när det kommer till liknande observationer och ofta hänvisat till att det är väderballonger.

Filmerna visar på objekt som rör sig utan vingar, i mönster som med dagens teknik är omöjligt och i hypersonik hastighet.

US Navy har nu gått ut och bekräftat att de inte vet vad det är och att det är ett så kallat UFO även om de hellre vill använda definitionen ”unidentified aerial phenomena,”.

Samtidigt i en annan del av USA så sätter folk på sig foliehattar och gör försök till att storma det amerikanska flygvapnets militäranläggning Area 51 som länge påståtts hålla utomjordingar och UFO instängda.

Videon kommer från Geoffrey Gonzales på Paranormal Center via Gizmodo

Kommentarer

 1. SweSG says:

  Jag har faktiskt sett ett för länge sedan :smiley:

  Var något jävla skit mitt i skogen på landet som flög omkring. Var innan drönare och grejer. Sedan vad det var vet jag inte :confused:

 2. bjorsi says:

  Fox News har ju samma trovärdighet som friatider eller aftonbladet

 3. bjorsi says:

  Finns det några som fox inte hatar på (förutom den orangea moroten med comb-over)?

 4. Thor says:

  Nu har väl den orangea moroten börjat hata på Fox

 5. SweSG says:

  Det jag såg var ingen väderballong i alla fall. Det jag såg snurrade runt och försvann skitsnabbt. Det är alltså sant och inget jag hittar på. Var ett tag sedan, men minns det väl. Min dåvarande tjej var med och såg samma sak.

  Var utanför en by som heter Tystberga för 20 år sedan eller så.

 6. Esse says:

  Inget stort fan av Fox, inget stort fan av Aftonbladet heller men prata om Fria Tider och Aftonbladet i samma mening ger bara cred till Fria Tider som totalt saknar någon form av publicistiska rutiner och etiska riktlinjer.

 7. bjorsi says:

  Förvisso sant, dock sjunker aftonbladet djupare och djupare. Men absolut, det var lite som att jämföra pest med lite halsont

 8. bjorsi says:

  Alla som är uppväxta i Södermanland vet att det händer konstiga grejer kring Tystberga (pga det röks mycket gräs i de krokarna :speak_no_evil:)

 9. SweSG says:

  Var runt här för 20 år sedan typ:

  Vi var unga då och tjejens föräldrar hade ett torp där. Helt sant är det!

 10. Esse says:

  Eller pest och kolera sedan kolera i princip är utrotat på grund av högre renlighet :smile:

 11. Stefan_Sandstrom says:

  Jag har spenderat hela mitt vuxna liv att titta ut genom fönstret. … Inte sett något.

 12. Mattias_Alnerby says:

  Frågan är,den STORA frågan jag ställer mig är varför du fortsätter läsa Aftonbladet?

 13. bjorsi says:

  Läser inte aftonbladet längre…

 14. Mattias_Alnerby says:

  But still…
  “dock sjunker aftonbladet djupare och djupare”

 15. Esse says:

  Tycker det här är en intressant diskussion och önskar språka om det konstruktivt, men är något off topic så i så fall får vi flytta den till relevant Bubbla.

 16. bjorsi says:

  Det är ingen diskussion, bara någon som märker ord…

 17. Esse says:

  Ah, trodde det var unge herr Alnerbys åsikt.

 18. SweSG says:

  Du tittar fel! :wink:

  Något lär ju finnas där ute skulle jag tro. Vi är i alla fall inte själva! Det jag såg kan inte jag förklara. Sedan om det var något från våran jord eller inte vet jag inte.

  Jag tror dock det är väldigt mycket skitsnack från många som tycker det är kul att skoja. Eller också ser dom fel. Finns ju folk som ser Venus, moln och annat som UFOs. Men ibland finns det inga förklaringar och då är det ju faktiskt ett UFO (oidentifierat flygande föremål).

 19. katho says:

  Finns till och med vissa som ser CO2. :rofl:

 20. pao says:

  I Ängelholm finns ju alltid Pollenkungen :slightly_smiling_face:

 21. pao says:

  Vi är inte ensamma i universum men besök på jorden från utomjordingar är nog inte så många som vissa kanske kan tro. Håller med dig om det :slightly_smiling_face:

 22. Stefan_Sandstrom says:

  Jag är övertygad att “något” finns där ute. Jag tror bara inte de tagit sig hit.
  Den simpla frågan är ju…varför skulle de ta sig hit och sedan inte säga hej?

 23. Adam says:

  Det är ju uppenbart varför de inte säger hej - då skulle ju folk veta att de är här, och då kan de inte utföra sina “anal probing” i det dolda.

 24. Staffan says:

  UFO betyder oidentifierat flygande föremål. Det finns väl ingen myndighet som förnekat att det finns flygande föremål som ännu inte identifierats? US Navy har väl inte påstått att de misstänker något utomjordiskt denna gång heller? Det är klart att det är en spännande gåta att lösa men att förklara det med besök från rymden gör bara frågan mer otrolig och oförklarad.

 25. SweSG says:

  Eftersom dom verkar hålla sig till skog och öken så kanske dom redan har tagit kontakt! Inte med oss dock, utan med skorpioner och älgar! :wink:

  Jag tror dom letar efter ett bra sätt att utrota oss på. Men dom ser hur dumma vi människor är och gör det så bra själva! Dom är snälla och väntar!

 26. SweSG says:

  Jag ska försöka förklara vad jag såg. Det var inte alls så som vi sett bilder på UFO eller liknande grejer. Det jag såg snurrade som en tidsmaskin mera. Var rödaktig, och snurrade en halv minut innan det försvann snabbt som fan! Det var helt tyst.

  Jag kan inte förklara vad det kan varit! Detta är alltså inget skitsnack! Utan helt sant!

 27. SweSG says:

  Flera än jag som inte kan kika på @Adam ?

  Lite off-topic dock!

 28. Adam says:

  Jävlar vad hemliga Arne jag blivit helt ofrivilligt! :smiley:

 29. SweSG says:

  Kanske du som är en alien som försöker ta i kontakt med oss? Du har ju ett A som avatar på det! :wink:

 30. Cribe says:

  ”Snurrade som en tidsmaskin”… Nu har du nog sett lite väl mycket sci-fi :wink:

 31. SweSG says:

  Vet att jag sett en film när en tidsmaskin snurrade. Såg lite ut som den. Minns inte vad det var för film dock! Det finns säkert någon naturlig förklaring på allt! Men UFO är roligare! Jävligt skumt var det i alla fall!

 32. SweSG says:

  Om du ser på platsen där allt hände så var vi framför torpet. Som för övrigt heter Bränntorp! Så var inga större längder ifrån. Det var dock mörkt så svårt att se. Men något skit var det som inte går att förklara.

Fortsätt snacket i Bubblan!