Skrivet den 20 november 2018 kl 10:56 av AKommentarer inaktiverade för Vill du också jobba med sociala medier?334

Hela detta inlägg är ett samarbete med Malmö Yrkeshögskola

Vill du också jobba med sociala medier?
Hela denna artikel är en annons

Content Manager är en avancerad projektledarutbildning från Malmö Yrkeshögskola för dig som vill jobba praktiskt, kreativt och affärsmässigt med digitala strategier, målgrupps- och kanalanalyser samt ny teknik för att bäst ta ansvar för och kunna utveckla ett företags eller en organisations digitala informationsflöde.

Lär dig hantera information, reklam, nyheter och kunskap i en allt snabbare värld där skärmen är det första vi ser på morgonen och det sista vi ser på kvällen. Lär dig praktiska sätt att nå ut med budskapet även när den totala informationsmängden är flera zettabytes. Lär dig nå miljoner människor med ett klick. Yrkeshögskoleutbildningen till Content Manager kommer göra dig väl insatt i digitaliseringens möjligheter, lära dig analysera, tänka strategiskt och begripa affärer. Du måste förstå vart vi är på väg för att bäst kunna tillvarata alla nya möjligheter som följer med den snabba tekniska utvecklingen. Det finns idag hundratals lediga jobb som Content Manager.

Ledande digitala byråer men också företagens marknads- och informationsavdelningar letar alla efter dig som har både praktiska och teoretiska kunskaper för att ta ansvar för att digitala budskap skapas, publiceras, övervakas, analyseras och förbättras för att nå allt högre mål. Att oförtröttligt stärka uppdragsgivarens varumärken och affär på bästa sätt med lösningar som engagerar och konverterar. Det är ett tufft jobb som kräver både engagemang, och bred kompetens.

Utbildningen är kostnadsfri och ger rätt till CSN. Sök senast den 30 november på my.se.

Comments are closed.